Starz

Starz is een meidengroep die bestaat uit drie feeën: Glitter, Magic en Glowy. Ze zingen vrolijke, fantasierijke liedjes in het genre fairy-pop. Starz richt zich op kinderen tussen 3 en 5 jaar, en is ook leuk voor jongere broertjes en zusjes.

Partners

Starz is een bijzondere coproductie tussen uiteenlopende partijen die samenwerken vanuit de Starz BV en van waaruit alle Starz-producties en activiteiten worden gecoördineerd.

Starz

Glitter is natuurtalent Yazmine Slaghuis. Yazmine zingt en danst al haar hele leven en is daarnaast moeder van twee jonge kinderen. Magic wordt gespeeld door Monique Buurman – De Waal. Monique maakte acht jaar deel uit van de populaire meidengroep KUS. Ze is inmiddels moeder en geeft danslessen aan kinderen van 2 t/m 8 jaar Jantien Euwe speelt Glowy. Jantien speelde de afgelopen jaren in bijna alle grote musicalproducties in Nederland. Ze was understudy van Ariël in De Kleine Zeemeermin en Gloria in Flashdance.

Soundwise

Soundwise, de studio van hitproducers Jochem Fluitsma en Eric van Tijn, tekent voor de muziekproducties van Starz. Fluitsma & Van Tijn hebben talloze hits op hun naam staan. Ze maken muziek voor grote televisie- en theaterproducties en werken al jaren met bekende artiesten uit binnen- en buitenland. Dit top duo werkt samen met componist Joos van Leeuwen aan de muziekproducties van Starz. Vanuit Soundwise ondersteunt Eline van Tijn de muzikale productie en het management van Starz.

Fablefactory

De inhoudelijke productie van Starz wordt aangestuurd door theater- & televisieproducent Fablefactory. Het bedrijf van Jerry Rijstenbil laat sinds 1996 sprookjes uitkomen en heeft sindsdien ruim 50.000 shows geproduceerd voor alle gerenommeerde vakantie- en attractieparken. Fablefactory is gespecialiseerd in entertainmentproducties voor kinderen en hun families en maakte o.a. de theatervoorstelling ‘De Griezelbus’ en voor RTL de televisieserie ‘Contessa van Renesse’.

Viday

Viday is de beeldproducent van Starz. Mede-eigenaren Jaap Langhout en Michèl Leseman hebben met Viday een duidelijke doelstelling: Resultaat. Naast deze doelstelling werkt Viday vanuit een visie waarin artistiek verantwoorde concepten, dynamische beelden en verrassende montage centraal staan. Viday staat voor het maken van echte verhalen, videoproducties met perspectief. Met de visie van vormgevers en de ervaring in video-content is Viday de ideale partij om de Starz-wereld tot leven te wekken. Het resultaat is een originele combinatie van animatie met live-action. In de afgelopen jaren heeft Viday een aansprekend portfolio opgebouwd met verscheidene, muziekclips, online video’s en het proces van schrijven tot aan het bouwen van websites. Producties van Viday zijn het resultaat van oprechte interesse, oog voor detail en heuse bezieling.

Dimperium Productions

Het artiestenmanagement van de Starz BV is in handen van Dim Paulson. Dimperium Productions heeft in het verleden gewerkt met artiesten als Jim, Jeroen van der Boom, de meidengroep KUS, Popstars & The Voice Kids en momenteel o.a. voor Keet!, Re-Play & Shary-An.

EMP – Esdonk Management & Productions

EMP’s Henk Abbink is verantwoordelijk voor Starz’ cross media-, brand-, licensing & merchandising management en communicatie. Al sinds 1981 is EMP – Esdonk Management & Productions een gevestigde naam in full service entertainment en producties. Voor informatie: henk@esdonk.nl